top of page
esmee-dijjers-brand-fotoshoot-coach.jpg

About the Coach

Als strength, performance & empowerment coach heb ik jarenlang onder begeleiding van verschillende coaches en deskundigen gewerkt. Hiernaast heb ik meerdere opleidingen en cursussen gevolgd om mijn potentieel te ontdekken en kennis te vergroten. Tot op de dag van vandaag blijf ik mijzelf ontwikkelen en sta ik open voor oneindige groei, waarbij genieten van het leven voor mij zeker een belangrijk rol speelt.

 

Mijn kennis en ervaring zijn dusdanig ver ontwikkeld dat ik mezelf kritisch kan begeleiden. Door iemand aan mijn zijde te hebben die objectief meekijkt en een andere coaching stijl en vaardigheden heeft, heb ik de mogelijkheid om bepaalde taken uit handen te geven en mij ook te focussen op anderen aspecten in het leven die voor mij van waarde zijn. 


Kritisch kan ook doorslaan in altijd maar willen streven naar perfectie en dat is wat jou weerhoud je volledige potentieel als vrouw te bereiken. Mijn advies is het risico aan te gaan en open te staan voor nieuwe inzichten en ideeën. Dit laat jou inzien wat er daadwerkelijk mogelijk is in het leven. 

esmee dijjers brand weights competition fotoshoot coach
esmee-dijjers-brand-gym-fotoshoot-coach.jpg
esmee-dijjers-brand-gym-fotoshoot-coach_edited.jpg

‘’You don’t need someone else as your inspiration, you can be your OWN.’’

Mijn Coaching Stijl

Is gericht op het effectief inzetten van jouw kwaliteiten op een rechttoe-rechtaan manier. Ik ben toegewijd, betrokken en verbonden op emotioneel niveau en sta voor kwaliteit. Ik ben hier om jou als persoon te laten groeien op verschillende gebieden in het leven, waarbij sport een essentieel onderdeel is en zo ook jouw inspraak. 

 

Samen creëren we een sterk fundament voor een leven vol zelfvertrouwen, kracht, discipline en zelfliefde. Ik help je om het maximale uit jezelf te halen en het leven te halen door middel van een samenwerking waarin mijn enthousiasme zichtbaar en voelbaar zal zijn.

 

Maar ik verwacht ook zeker iets van jou: eerlijkheid, toewijding en vertrouwen.

 

Een samenwerking die jou tot het uiterste kan brengen. 

WEDSTRIJD PRESTRATIES

WEDSTRIJD ERVARING: 4 JAAR

GEDRAAIDE WEDSTIJDEN: 7

COMING SOON

WK 2023!

NK 2023

Nederlandse kampioen -63  klasse +  NL Deadlift Record

EK 2022

Europees kampioenschap Top 5

NK 2022

esmee dijjers competition coach
Nederlands kampioen -63 klasse +  NL Deadlift Record

WEC 2021

West Europees kampioen -63  klasse
esmee dijjers weight deadlift competition coach

NK 2021

Top 3

TUSSEN WEDSTRIJD NBC 2020

Top 1  +  Beste lifter prijs

SBD CUP 2019

Top 3

Follow Along.

bottom of page