top of page
Performance, health &  confidence coaching met een draagvlak van het totaalplaatje. 

Een coaching traject die de vrouw begrijpt en bijdraagt aan een fundament voor een onafhankelijk leven vol zelfvertrouwen, fysieke kracht, mentale weerbaarheid, balans en eigenaarschap. Een prachtige opzet om maximaal groei en succes te behalen op meerdere vlakken van het leven. 

esmee-dijjers-brand-gym-fotoshoot-coach.jpg

THE VALUE OF THE COACHING 

1

TOENAME IN FYSIEKE KRACHT & CONDITIE

2

MINDER KANS OP BLESSURES DOOR TECHNISCHE OPTIMALISATIE VAN OEFENINGEN

3

ENERGIE LEVELS DIE STIJGEN, WAARDOOR JIJ WEERBAARDER BENT IN HET DAGELIJKS LEVEN

4

MEER ZELFVERZEKERDHEID EN REGIE OVER JOUW LEVEN. KEUZES MAKEN OP BASIS VAN JOUW KERNWAARDES EN ZELFVERZEKERD KUNNEN OMGAAN MET SITUATIES

5

EEN STABIELE RELATIE MET VOEDING EN EEN BETER ZELFBEELD

6

VERBINDING TUSSEN JOUW VROUWELIJKE EN MANNELIJKE ENERGIE

Onze trajecten
esmee-dijjers-brand-coaching-fotoshoot-coach.jpg

ONS UNIEKE  COACHING AANBOD

Powerlifting Competition Program

Dit traject is voor alle vrouwen die hun ware fysieke kracht en mentale weerbaarheid willen ontdekken en opbouwen.  Het is voor zowel beginnende powerlifters die de eerste stappen willen maken naar een wedstrijd, als voor gevorderde atleten die op het podium willen staan en records willen verbreken! 

 

Ik zal je persoonlijk begeleiden op de wedstrijddag, zodat jij de fysieke- en mentale steun hebt om maximaal te genieten, te presteren en te leren van je wedstrijd. De coaching is volledig gericht om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het wedstrijdmoment, waarbij jij als persoon en je lifts volledig worden geanalyseerd zodat er gericht gecoacht kan worden en je doelen werkelijkheid worden. 

 

Om te zorgen dat jij van alle gemakken voorzien bent ontvang jij de powerlifting competitie guide. Deze guide geeft jou extra handvatten op het gebied van voorbereiding, omgang met emoties voor- en tijdens de wedstrijd en zal je zelfverzekerdheid nog een extra boost geven.

WHAT'S INCLUDED?

+  Persoonlijke 1:1 intake gesprek

+  SBD techniek analyse 

+  Een op maat gemaakt trainingsplan die aansluit bij jou wensen en

     doelen 

+  Op maat gemaakt macronutriënten plan 

+  Ontwikkeling van een ijzersterke comp mindset 

+  Stress, ontspanning & menstruatie cyclus optimalisatie

+   2 keer per maand online check-in privé call (1 uur)

Extra

+ SBD privé techniek sessie mogelijk (niet inbegrepen)

DURATIE

6 maanden

esmee-dijjers-coaching-traject-women-vrouwen.jpg

Waarom heb ik deze trajecten ontworpen?

Mijn trajecten zijn ontworpen om vrouwen te helpen hun potentieel te ontdekken en het beste uit hun leven te halen. WAAROM is dit zo belangrijk voor mij?  Omdat ik in mijn jongere jaren zelf heb ervaren hoe het is om er alleen voor te staan; mijn zelfvertrouwen was laag en ik had geen idee welke richting ik in het leven op moest gaan.

Zo heb ik ook ervaren dat het fijn kan zijn om iemand te vinden die je ondersteunt en aanmoedigt om jezelf te zijn, te groeien, je potentie te ontdekken en je laat ondervinden dat  sport daar een onderdeel van kan zijn.  Het helpt je fysiek en mentaal in balans te blijven.  Door veel gesprekken te voeren met verschillende vrouwen merkte ik al snel op dat er nog zo veel vrouwen zijn die struggelen met het implementeren van nieuwe gewoontes, het lastig vinden om keuzes te maken, en groei in zelfvertrouwen en zelfliefde missen en daardoor minder snel uit hun comfort zone stappen.

 

Jij bent tot zo veel meer instaat dan je denkt alleen hebben we soms gewoon iemand nodig die ons de juiste vragen stelt en ons in de juiste richting mee helpt.  

 

Ik geloof dat elke vrouw het verdient om van zichzelf te houden, om goed voor zichzelf te zorgen, haar kracht te delen met anderen en door in zichzelf te investeren kan up – levelen in zowel haar privé als zakelijk leven. 

FAQ

esmee-dijjers-alpha-female-coaching-founder-verbinding-handen_edited.jpg
esmee-dijjers-alpha-female-coaching-founder-verbinding-omhelzing.jpg
 • HOE SNEL ZIE IK RESULTAAT?
  Iedereen begint op een ander niveau met een uniek lichaam en past zich daarom op andere manieren aan beweging, voeding en routine aan. Jij moet bereid zijn om het werk te leveren terwijl ik over je schouder meekijk om je te motiveren en je bij elke stap te begeleiden. Als jij 50% inzet geeft, kan je simpel weg niet 100% resultaat verwachten. We willen duurzaam resultaat behalen en dat kan niet van de een op de andere dag.
 • WAT KAN IK VAN JOU ALS COACH VERWACHTEN?
  Toewijding, eerlijkheid, betrokkenheid, enthousiasme en sterke communicatie.
 • WAT ZIJN DE BETALINGSVOORWAARDEN?
  De coachingspakketen kunnen in een betaling worden afgenomen, maar er is ook de mogelijkheid om maandelijkse te betalen! Voor de guides betaal je eenmalige via IDEAL, na aanschaf heb jij direct toegang tot de guide.
 • WANNEER IS VOOR MIJ HANDIG OM DE GUIDE AAN TE SCHAFFEN?
  De guides zijn verschillend van elkaar en hebben beide een ander doel (meer informatie over de guide vind je in de shop). Is de stap voor 1:1 coaching nog net te groot, maar wil jij wel op verschillende aspecten in het leven groeien en veder ontwikkelen. Dan is de aanschaf van een van de guides een goede eerste stap die jij kan nemen. Ben je nog aan het twijfelen? Heel begrijpelijk, het kan soms ook als een grote stap aanvoelen. Stuur ons vooral een bericht dan plannen wij samen een 1:1 call in en dan voorzien we jou van vrijblijvend advies.
 • WAT KAN IK VERWACHTEN VAN DE VOEDING BEGELEIDING?
  Wij zullen op basis van jou wensen en doelen en opmaat gemaakt macronutriënten schema maken, hierin wordt er gewerkt met doelstellingen per macro nutriënt. Je wordt voorzien van een voorbeeld plan om jou een beter beeld te geven hoe jij jouw macro’s kan behalen. Uiteraard word jij hierin ondersteund en kan jij op een fijne flexibele manier aan de slag gaan met een plan.

’’You will never regret giving it your all.’’

FOLLOW ALONG ON INSTAGRAM

bottom of page